• Fuish!!!

    nasib baikler, semalam aku mandai nak upgrade blog nih kunun, pastuh habes bercelaru page aku dibuatnyer, ntah aper pasal ntah…try nak tgk samada mizan@mercumaya online ker idak (tempat aku nak mengadu masalah aku..hehe), tak online laks, arghh hampeh! kalu nak mintak tulun kat forum, mmg lambat respond gamaknyer, pos hari nih paling kurang pon baper jam baru dier balas, aku nak settle mende nih secepat yg mungkin, aku nih mmg jenis tak suka siapkan kerja aku lambat (walaupon mmg banyak keje aku buat sumer siap lambat, tapi aper nak buat kan :-p ), mmg aku takleh dok diam nyer, godek punyer godek, alter punyer alter, pon camtuh gaks, naik giler aku dibuatnyer, so aku pon layan myspace, chat ngan 2 org member nih, 2-2 nih mmg rajin mail aku, so aku pon rajin ler mail diorang, pendek kater inbox aku mmg saratler, rasa syok dapat carik member baru kat internet nih…bla bla bla…aku tak pandai berkata2 ler, kehabisan idea nak taip nih…

    anyways, kembali ker blog aku nih, ari nih, aku buang segala content blog aku dlm account, pastuh reinstall balik blog nih, alhamdulillah, nasib baik setting tak ilang, taderler jenoh aku nak carik coding balik, interface still samer, content still samer, cumer version jerk dah upgraded sket. okies :-D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p