• Happy Birthday!!!

    bukan birthday aku, tapi emak aku yg tersayang, lahir 1 mac 1953, dah genap 51 tahun HAPPY BIRTHDAY TO U, HAPPY BIRTHDAY TO U, HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVELY MOTHER, HAPPY BIRTHDAY TO U :-D :-* dah tua gak yer..ehe, anyways tak beli2 hadiah laie utk dier.dah ader idea aper barang nak beli, tapi fulus laks tader. nih nak kene desak diorang (department tempat keje aku) keluarkan elaun aku nih. kalu bole nak letak gambo kat sinih, tapi scanner laks tader (gambo lamer)

    anyways malam td mmg angin betul aku, mana naknyer, kucin aku gi melabur atas tilam aku, nasib baik ler aku nih baik, tader pon nak terajang pukul kucin tuh, terpaksa ler buang sarung tilam aku tuh, malas nak basuh, bukannyer per, kain dier pon dah koyak rabak dah, so buang jerler…hampes punyer kucin, padanler seblom tuh dier ngada2 sgt, bergesel-gesel, mengiau-ngiau, rupanyer nak mintak kuar rumah, nak melabur, skali aku buat tak layan, dier balas dendam, ditaburnyer kat tilam aku, pastuh dier lari sembunyi ntah kat maner.nasib baik atas tilam, bole buang sarung, kalu atas karpet, mmg sah kene terajang kucin nih b-(

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p