• sighhhh…

    sorry, no update for such a long period…bukannyer aper, first problem, mengenai projek yg aku katakan sebelom nih, aku terpaksa menyiapkannyer, thus tader maser nak online posting blog, pastuh internet kat umah aku nih, cam s**l!!!, slow nak mampos…membatalkan niat nak online, sekarang nih baru ok sket, baru dapat posting…

    dah lamer tak masuk, so terkezut gakler, biler bukak page, ader org refer ker blog aku…eee, beshnyer (:.so tima kasehler bebanyak…aku nih pon baru laie dlm bab2 camnih, baru dpt tau, bole masuk macam2 html coding utk ubahsuai page nih…so insya Allah, aku akan tambah laie macam2, cam chatbox, links dan macam2 laie yg bole dipikirkan…

    one more thing, aku decide nak tuko namer domain aku nih, eimza81, cam tak besh…FYI aku dah beli satu domain name laie, iaitu azmie.net, skrg nih aku nak tanyer kat company mercumaya (yg tlg aku register webspace nih) samada bole ker kalu aku nak tuko content web aku ke bawah namer azmie.net tuh, seterusnyer kansel namer eimza81 tuh…aper2 hal, tuh sumer kene tunggu, sebab aku tak lamer laie nak exam, lepas exam baru citer…okies

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p