• walauwei!!!

    walauwei!!!!, dah naik muak ngan situasi aku nih…macam2 berlaku dalam 4-5 hari nih…laptop aku tanak idup, postpone laie presentation aku, elaun utk disember 2003 tak dapat laie, rumah family kat serdang dah renovate ader problem lain laks…arghhh!!!! aper2 pon aku still tabah menghadapinyer. tapi ader gak mende baik happening kat aku. misalnyer dpt ramai friends kat myspace, seronotnyer! lagi besh banding ngan friendster, dah ler lembab bukak. hmmm, aper laie mende besh happening…ntahler, tak teringat laks. presentation yg aku cakap tadi tuh, postpone ker hari lepas raya korban, hari selasa 3 feb 2004, kol 1430 petang..harap2 tader laie postponing utk kali nih…susah beno nak ngadap prof nih, asik bz jerk!. haaa aku baru install office 2003 kat laptop aku, kire bagus gakler, lagi convenient, tapi tader laks frontpage, so terpaksa install frontpage XP.yg paling aku suka, microsoft publisher ler. mmg shantekk…hehehe ;-)

    hmmm, raya aji nih tak jadi balik kampong, parents aku soh jage kedai, takut GAGAK mengacau…iyer ler arituh, ader segroup GAGAK nih, mabuk todi kat seblah kedai aku, biler dah betol2 high, diorang menari2, kencing kat tepi kedai pastuh panjat menari2 atas kete orang…so aku ngan bapak aku sound ler, lagi diorang buat kurang hajo…mmg betul dasar GAGAK, tak bertamadun, haprak, hampeh, prak mat lembu.sesak nafas aku, geram dibuatnyer…diorang nih patut hanto balik negara asal ler, menyemak jerk kat sini

    okler, tanak bersikap racist, tapi perangai diorang tuh yg menyebabkan kiter bersikap racist. tapi bukan kat sumer org ler, ader certain people, people spt yg aku cakap tadi tuh ader gak member aku yg betol2 pandai, pastuh well-mannered…tang tuh mmg aku respek ler, tp kalu perangai kurang hajo, pastuh kaki mabuk, samseng laks tuh, mmg aku takkan pandangnyer, meluat nak tgk…wuteverler.malas nak citer laie..

    begituler coretan aku utk kali nih…lantak korang ler kalu nak bacer ker idak…okies…D

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p