• long silent

    hai, ntah naper apsal aku nyer blog nih lama sgt buek hal, pikir2 cam nak buang jerk blog nih, pakai basic html ngan css jerk, tapi aku tak baper reti sgt ler…anyways, a lot thing happened during the downtime of this blog (tak ingat dah baper lamer), antaranyer, aku baru gi tuko ic lamer aku ker mykad hari nih…fuishh, lamer gak aku menunggu nak sampai giliran…dari kol 8.30 pagi sampailer ker 3.30 petang. pastuh kucing aku kene eksiden, kaki ngan ekor putus, bawak gi klinik, doktor kater better put to sleep (tau2ler), dah kene bayo dekat rm100 just utk injection ngan burial (taper ler, berbaloi, kesian sgt tgk kucing tuh sengsara), pastuh sekor lagi kucing aku kene langgo, tapi tak aper2, cumer kaki terpele’ot, mungkin sampai biler2 kot. yg penting dier heppi, walaupon tempang sket, tapi dier tetap cergas cam biaser…lagi mende yg berlaku, aku beli domain name, iaitu azmie.net, skrg nih tak jalan laie (ntah naper aku tatau, nnt aku usahakan) ia akan redirect ker eimza81.com aku..hehe :-D macam2 projek nak buat nih, tapi tatau nak start yg maner satu. nak buat projek homepage company bapak aku, dan personal projek…okler, that’s it…till then, ja ne

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p