• Dasat!!!

    at last, dapat gak elaun utk bulan november…dah abes keje pon kene datang semata2 nak kutip check elaun tuh, itupon nak kene sound baru diorang buat…ari nih macam2 perkara tak besh terjadi…yahoo messenger takleh pakai, kucing kene langgo, nasib baik tak mati (tapi kaki ngan ekor teruk, ekor putus, kaki patah kot), kipas ngan lampu bilik tak idup, ntah aper kene ntah…haiiiiiii sabo jerler, webby nih pong kejap idup kejap idak, cam biskut laks. ntahler labu, malas nak pk, tadi tgk biter, eksiden kat kajang, dasat tuh, lori tanah langgo group moto tgh teduh bawah jambatan time ujan, stakat nih dah 4 orang terbunuh, nak kata salah saper tuh susah sket, iyerler, group moto tuh mungkin ganggu jalan, or drebar lori tuh tgh mabuk/khayal/ngantuk sampai group moto kat depan pon tak nampak… eeee, tuh ler susah kalu bawak moto nih, so aku nasihatkan kat member2 moto tuh, be extra careful kat atas jalan, bukan aper, moto nih kalu kiter langgo dier dier teruk, dier langgo kiter pon dier teruk gaks…risiko tuh tinggi. okler, that’s all 4 today, till then, same time same day (not exactly), ja ne :-p

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p