• Nothing to do…

    rasa2 nyer dah berakhir keje aku, ari nih datang kampus pon sajer jerk, surfing internet…selesai sudah segala keje aku untuk kali nih, skrg cumer prepare utk sem depan jerk.abes sem depan, tunggu convo jerk, pasai aku dah nak grad dah…yahooooooo!!!! insya Allah, kalu tader paper, aku akan grad dlm bulan 10 nih (rasa2nyer ler), seblom tuh, kejeler kat maner2 part time, or just enjoy ler…muehehehehe…oopss, laie satu, tujuan aku datang kampus, nak tuntut elaun…bulan november. ntah aper2, lambat sangat nak dapat, orang dah nak masuk tahun 2004 nih, elaun november tak dapat laks…hampeh, taper, ari nih aku berusaha utk tuntut gak tak kira walau camner sekalipon…AKU NAK ELAUN AKU!!!! dah ler melepas PC Fair, ingatkan kalu dapat duit tuh, leh ler beli barang sket…nih satu sen pon tak dapat, dah ler sengkek giler nih. duit raya ari tuh pon makin lamer makin surut, kesiannyer aku nih…hehe, that’s all, peace…

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p