• The time has arrived…

    the day has finally come, it is time to prepare yourself for things that will bound to happen to me…kol 3 petang nih, aku akan demo project aku kat project coordinator..rasa takut ader, nak terkucil pon ader..hehe. tapi nak kater tak siap tuh tader ler, rasa nyer cam dah siap sumenyer, skrg nih tgh kelam kabut nak buat report jerk…satu haram pon tak buek laie nih. argghh…rasanyer sempat ker?.sempat kan? sempat ler tuh lepas nih, kalu dah tader aper2, leh ler gi enjoy kejap seblom bukak sem baru.masuk balik dlm 12 januari cenggitu…haiiii. tak dapek dak merase cuti lamer, tapi taper, at least ader cuti gak kan? abes sem depan nih, insya Allah, aku abes sumernyer, dan sempat ler convo dlm bulan seploh tahun depan.okler, nak continue buek report nie ha…kang tak sempat naya jerk

Leave a comment

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p